Einesten helmet

Vaikken mikään varsinainen einesten ystävä ole, on olemassa kuitenkin muutamia helmiä, jotka ansaitsevat tulla mainituksi:

Pinaattikeitto (pakaste)

aka Herkkukuutio. Hyvää, ravitsevaa ja logistisesti nerokas. On tosin niin syväjäässä, että tehokkaammallikin mikrolla vie liki kymmenen minuuttia saada syömäkelpoiseksi. Onnistuin tosin tuossa parisen vuotta sitten hankkimaan jonkinmoisen overdosen ja jouduin pitämään liki muutaman kuukauden tauon, kun ei vaan uponnut. Nyt sitten loppuvuodesta aloitin varovaisen kokeilun, ja hyvinhän se upposi. Bonusta myös hinnasta; S-Marketin Kotimainen taitaa maksaa 1,29 €.

Pakasteperunamuusi

Perunamuusin alusta asti väsääminen on melko työlästä, joten pakasteesta saatavat perunaharkot on aivan loistava keksintö. Ainakin Rainbow muusi on niin kelpo tavaraa, että se ei kaipaa mitään lisää. Toki nokare voita saa kaiken maistumaan paremmalta, mutta menee ilmankin. Ja muusista aasin siltaa pitkin…

fullsizeoutput_10dd

…kalapuikot

Kalan jaloin muoto. Yleensä meillä on Lidlin fileeversioita, mutta luulisin, että myös edukkaampi versio on yhtä hyvä. Mutta aivan helmisettiä tuon perunamuusin kanssa; puikelot uuniin ja muusi mikroon. Ja kymmenen minuutin kuluttua homma on lautasella.

Tämä

Maksalaatikko

Itse en maksalaatikkoa syö, mutta Saarioisten on kuulema paras. En tunne ketään, kuka tekisi itse maksalaatikkoa.

Thai-cubes

Ne mitä saa pakastealtaasta. Oikeasti hyvän makuisia. Ainoa miinus on ehkä aavistuksen korkea hinta. Cube taitaa kustantaa vähän valmistajasta tai hankintapaikasta riippuen nelisen euroa.

Pakastepizzat

Vaativat toki vähän tuunausta, mutta niin perjantain pelastus; treenin jälkeen paketit auki ja uuni päälle. Ja ei ehdi edes lasillista viiniä imaista, kun pizza on valmis. Olen kuullut, jotta Dr. Otker olisi paras, mutta koska Lidl, meillä on tarjolla pääsääntöisesti Alfredoa. Yleensä Margharita ja omat salamit (ja juustot) ja Rucola. Ja Serrano.

pizza-3147646_1920

 

 

 

 

 

3 kommenttia artikkeliin ”Einesten helmet

  1. Hei, perunamuusista mieleeni juolahti, oletko kokeillut Lidlin perunamuusijauhoa? Punaisessa pahvipakkauksessa, jossa lukee Smashed potatoes tjs, on 4 muusijauhepussia – perunajauhe vaan kuumaan veteen, maito ja voita perään: paras valmisperunamuusijauhe ikinä! Eikä maistu jauhemuusilta. Suosittelen, ollaan itse käytetty jo vuosia 🙂

    Tykkää

    • Mä en ole uskaltanut kokeilla minkäänlaista muusijauhetta, on niin pahat traumat peruskouluajalta liisterimäisestä Mummonmuusista. Mutta tuo ei voi periaatteessa olla huonoa, koska Lidl. Ehkäpä voisin rohkaistua.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s